MENTORFORLØB

Fra kamp og bekymring til ro og overskud. 
Forløbet, der lærer dig at stå stærkt i dit liv som udfordret mor.

MENTORFORLØB

Fra kamp og bekymring til ro og overskud.
Eneste forløb i Danmark skræddersyet til mødre der har børn med psykiske diagnoser.

Forløbet lærer dig at slippe kamp og bekymring, så du får ro og overskud til dig selv, dit diagnose-barn og resten af familien. Du får skabt et solidt fundament for dit liv som udfordret mor, så du kan føle dig tryg og stærk OG være den absolut bedste hjælper for dit barn.

Lyder det som noget for dig? 

5 måneders LIVE + ONLINE individuelt mentorforløb med løbende opstart

Mentorforløb for dig, der er mor til et barn med en diagnose som ex. ADHD, autisme, OCD, angst, Tourette eller ADD.
Du kan også få stort udbytte af forløbet, hvis dit barn har en fysisk diagnose.

På mentorforløbet lærer du:

 • Hvordan du slipper kampenergien, så du én gang for alle holder op med at dræne dig selv unødigt.
 • At få skabt en hverdag med tid og ro til dig og dine behov.
 • At leve i tillid fremfor frygt.
 • Hvordan du bryder bekymringsloopet.
 • At forstå, hvad der dræner dig, og hvordan du stopper det.
 • At gøre op med skyld og skam.
 • At blive den allerbedste hjælper for dit barn.
 • At nå et dybere niveau af accept af den virkelighed, der er din, så du holder op med at være i modstand.
 • At stole mere på dig selv.
 • At forstå, hvorfor din omsorg for dig selv er helt afgørende, og hvordan du bedst passer på dig.
 • Hvordan du bruger sorgen som din hjælper fremfor at lade den tynge dig.
 • At hente energi i det, der virker i stedet for at hænge fast i det, der ikke gør.
 • At sætte fokus på kærligheden til dit barn og skabe plads til at være mere mor på den dejlige måde.
 • Hvorfor det er vigtigt, at du får klippet navlestrengen til dit barn, og hvordan du gør.

Dit udbytte af mentorforløbet:

 • Du får en ’uddannelse’ i at være udfordret mor, så du kan navigere sikkert i dit liv.
 • Du får viden og redskaber, der gør dig robust, så du kan føle dig tryg og rolig, når udfordringer og kriser melder sig.
 • Du sikrer, at du bliver den absolut bedste hjælper, dit barn kan ønske sig.
 • Du får skabt din egen personlige praksis for, hvordan du passer godt på dig selv, så du har energi og overskud til dit liv som udfordret mor.
 • Der kommer ro på familien, fordi du trives.
 • Du får overskud til at være social og lave ting, der gør dig godt.
 • Du bliver bedre i stand til at have et fungerende arbejdsliv.

"by heart mentorforløbet er en unik 'uddannelse' i at mestre den store opgave, det er at have et barn med særlige behov."

Du bliver i forløbet guidet igennem en unik og stærk proces over fem måneder, som du ikke finder andre steder i Danmark. Forløbet er skabt til mødre som dig, der lever et virkelig presset liv på grund af et barn med særlige behov. Processen over de fem måneder tager dig fra kamp og bekymring til ro og overskud. Forløbet bygger på Anettes personlige erfaringer som mor til en søn med en psykiatrisk diagnose og hendes arbejde med andre mødre i samme situation.

Sådan er mentorforløbet bygget op:

Kick-off (live + online)

Din proces begynder, så snart du har tilmeldt dig og betalt min. første rate. Du får med det samme adgang til videoer, lydfiler og opgaveark.

Du får en velkomstvideo, din første yoga session og meditation (inkl, en kort introduktion), så du straks kan komme i gang med at lette presset på din krop og dit sind.

Du bliver også lukket ind i den lukkede Facebook gruppe, som kun er for deltagere på forløbet.

Herefter mødes du med Anette til din fire timers kick-off dag på Helnan Marselis Hotel ved Aarhusbugten eller på Hotel Bramslevgaard ved Mariager Fjord.

Her får du prioriteret i dine daglige gøremål og to-do-lister, så du kan få skabt luft i din hverdag med det samme. Og I tjekker ud, hvor god du er til at sige PYT og NEJ. Du tager hjem med en klar fornemmelse af at være på den rette sti. Stien, hvor der er lys og håb.

Du får hendes udelte opmærksomhed, nærvær, støtte, sparring og coaching. Og så bliver du selvfølgelig forkælet med lækker forplejning. Det fortjener du.

Den dag får du også dine essentielle olier med hjem, som skal støtte dig under mentorforløbet.

Modul 1 (online)

Sæt kursen mod et lettere liv (Ny retning)
Du skal nu til at se på, hvor du er, og hvor du gerne vil hen. Du skal med andre ord sætte kursen mod et liv, der er langt lettere, end det, du har i dag.

Du har din første 60 min session over telefonen med Anette.

Her i Modul 1 får du adgang til din første afspænding.

Modul 2 (online)

Se dit liv med nye øjne (Nyt perspektiv)

Omskriv din historie
Tiden er nu inde til at få kigget på, hvilken historie du har fortalt om dig selv og dine udfordringer som mor til et barn med en psykisk diagnose. Du arbejder med at omskrive din historie, så den støtter dig fremfor at dræne dig.

Fordyb din accept og ansvarlighed
Herefter skal du arbejde med at fordybe din ansvarlighed og din accept af de vilkår, der er dine, fordi vi står stærkest i os selv og livet, når vi ikke giver modstand til det, vi alligevel ikke kan ændre. Og når vi kun tager det ansvar, der reelt er vores og lader andre tage deres del.

Lær at leve i tillid fremfor frygt
Tillid er en af de vigtigste byggesten i dit nye solide fundament. Uden grundlæggende tillid til, at livet udfolder sig som det skal – også for dit barn, vil du fortsætte med at leve i tung energi.

Du har 60 min session over telefonen med Anette.

Brug sorgen som din hjælper
Næste skridt er at få skabt et godt forhold til den sorg, som er en uundgåelig følgesvend i livet med et barn, der har særlige behov.

Drop kampen og få mere energi
Dernæst lærer du, hvordan du smider kampuniformen og i stedet bruger din energi rigtigt, så du får endnu mere energi og sjælefred.

Luk vreden ud og kom videre
Sidste uge i modul 3 handler om at få lukket den indestængte vrede ud, som med sikkerhed ligger derinde og binder energi. Den skal ud, så du kan komme videre.

Opsamlingsuge
Du får samlet op på de ting, du eventuelt ikke har nået eller gerne vil fordybe dig mere i.

Du har 60 min session over telefonen med Anette.

I Modul 2 får du en ny yogasession og meditation.

Modul 3 (online)

Fjern forhindringerne og skab rum til dig (Forholdet til dig selv)

Slut fred med skyld og skam
Skyld og skam tynger og holder dig nede. Derfor skal du arbejde med at slutte fred med de selvbebrejdelser og tanker, som giver dig skyld- og skamfølelse.

Bryd bekymringsloopet
Nu handler det om at få stoppet det bekymringsloop, som er ved at tage livet af dig. Du skal lære at håndtere de mange bekymringer, der plager dig døgnet rundt, så du kun bruger dit krudt på det, du reelt har indflydelse på.

Kend dine hjælpere
Du er ingen superwoman (selvom du er stærk og kan løfte meget). Selv den stærkeste har brug for gode hjælpere, så dem skal du have på banen nu.

Du har 60 min session over telefonen med Anette.

Du er vigtigst
Intet er vigtigere, end at du passer på dig selv. Gør du ikke det, risikerer du at brænde ud, og det har hverken du eller dit barn brug for. Tværtimod. Derfor skal du i gang med at praktisere en langt dybere grad af omsorg for dig selv, end du er vant til.

Stol på dig selv
Rigtig mange, både professionelle, kolleger, venner og familie, har en mening om, hvad der er rigtigt for dit barn. Men du ved bedst, og det skal du lære at stole på.

Opsamlingsuge
Du får samlet op på de ting, du eventuelt ikke har nået eller gerne vil fordybe dig mere i

Du har 60 min session over telefonen med Anette.

I Modul 3 får du rysteøvelser og en ny meditation.

Modul 4 (online)

Klip navlestrengen og fokusér på kærligheden (Forholdet til dit barn)

Forstærk din rolle som mor
Som mor til et barn med særlige behov har du mange kasketter på. Du skal være dit barns advokat og talerør i mange forskellige sammenhænge. Men først og fremmest skal du være dit barns mor. Kærligheden er i fokus her.

Se dit barn og glem diagnosen
Et barn, der har en diagnose, er ikke sin diagnose. Det er et menneske i sin egen ret. Det ved du godt, men derfor kan det alligevel være svært ikke at lade diagnosen definere meget.

Hent energi i det, der virker
Masser af ting, går ikke som ønsket, når ens barn har en psykisk diagnose. Derfor er det vigtigt, at du lærer at flytte dit fokus og hente energi i det, der rent faktisk virker, fremfor at hænge fast i det, der ikke gør.

Klip navlestrengen
Du vil altid være mor, men du kan ikke være der altid. Du kan heller ikke leve dit barns liv. Det skal du heller ikke, for hvis liv, skal dit barn så leve? Selvom det er svært og måske angstprovokerende, så er det afgørende for både dig og dit barn, at du lærer at give slip i rette tid og tempo.

Du har din sidste 60 min afsluttende session over telefonen med Anette.

Læs, hvad andre mødre har fået ud af at deltage

CHARLOTTE RUDAL
Mor til dreng og pige med autisme, Sjælland.

”Mentorforløbet har fuldstændig forandret mit liv. Jeg har prøvet meget forskelligt, men har aldrig rykket mig så meget som i det her forløb. Da jeg begyndte, følte jeg mig frustreret og uden håb.

Jeg vidste, jeg ikke kunne blive ved på den måde, men anede ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg var helt oppe i det røde stressfelt, kunne ikke sove om natten, følte mig i en pinefuld tilstand af at være en kriger, der aldrig kunne slappe af og føle ro. Jeg græd meget og brugte mange apatiske timer i sofaen.

I dag føler jeg mig som et gladere menneske med mere overskud og ro i maven.

Mentorforløbet har givet mig et nyt liv, og kan derfor overhovedet ikke gøres op i penge. I virkeligheden er investeringen ikke mere, end vi går og klatter væk til unødvendige ting i løbet af et år eller bruger på en ferie, som ikke forandrer vores liv.

Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv og min familie.

For mig var det helt afgørende, da jeg besluttede mig i sin tid, at Anette vidste præcis, hvordan jeg havde det som udfordret mor, fordi hun selv er én.”


DORTE AAGAARD
Mor til dreng med ADD, Sjælland.

”Jeg har fået styringen tilbage i mit eget liv. Før havde jeg det som en marionetdukke i et teaterstykke. Nu kan jeg håndtere mine følelser og reaktioner som udfordret mor. Det gør, at jeg føler mig som en klippe, der står solidt fast på jorden.

Før mentorforløbet havde jeg det virkelig ikke godt. Jeg var træt, udkørt, sur, vrissen, stresset og fuldstændig uden overskud. Jeg følte mig magtesløs og havde en oplevelse af, at alt bare skete omkring mig, uden at jeg var i stand til at gøre noget.

Tidligere væltede jeg også fuldstændig, når det gik skidt for min søn. Gik det dårligt for ham, gjorde det også for mig.

Dengang følte jeg, at vi var i en uhensigtsmæssig symbiose. I dag oplever jeg mig som hans mor, der gør hvad jeg kan for at hjælpe ham. Men jeg er mig i mit liv, og han er sig selv i sit eget liv.

Jeg valgte at få hjælp, fordi jeg drømte om et lettere liv med mindre stress og mere overskud. Jeg havde brug for at få specifik viden og redskaber til at komme videre i mit liv som udfordret mor. Og det har jeg fået.


Jeanne Mørk Hansen
Mor til pige med autisme, Sjælland.

“Jeg sad i et sort hul af mørke og håbløshed, som jeg ikke selv kunne finde op af.

Nu har jeg genfundet glæden ved livet og kærligheden til mit barn. Det gør mig i stand til at være den mor, jeg gerne vil være og virkelig lande i det liv, der er mit som udfordret mor.

Jeg har fået adgang til min styrke igen, og kan navigere i mit liv med de udfordringer, der er.

Så mit liv er klart blevet lettere. Forløbet har været virkelig godt for mig. Der er mange fantastiske værktøjer, som jeg henter støtte i nu. Blandt andet, hvordan jeg tøjler mine bekymringer, så de ikke løber løbsk”


Charlotte, Jeanne og Dorte bookede først en afklarende samtale.  Det er du også meget velkommen til at gøre.
Samtalen er gratis og uforpligtende.

Det her får du i forløbet

En 4-timers live kick-off dag med mentor, coach og journalist Anette Kjærgaard.

Dagen foregår enten på Hotel Helnan Marselis ved skov og strand i Aarhus eller på Hotel Bramslevgaard ved Mariager Fjord nær Hobro.

Din egen personlige mentor og coach, som følger dig tæt gennem hele forløbet, så du kan få alt den coaching og sparring, du har brug for undervejs.

Herunder 6 x 60 min. fastlagte sessioner.

Fordi det er vigtigt, at du føler dig tryg og støttet i, at du er på rette kurs mod et lettere liv.

Unik online undervisning til alle moduler.

Værdifulde yoga sessioner (video) og meditationer (lyd), der hjælper dig med at spænde af, give slip og komme i dybere kontakt med dig selv.

Skønne essentielle olier, der støtter dig i dit arbejde med dig selv.

 

 


Du får selvfølgelig også et par bonusser med

Bonus 1

Ekstra tema: Sådan stopper du med at lide med dit barn.

Bonus 2

En værdifuld FLOWhealings-session du kan bruge igen og igen, som støtte i dit arbejde med forløbets temaer.

Bonus 3

Skønne essentielle olier, der både løfter dit humør, grounder og beroliger dig.

Forløbet er for dig hvis:

 • Det er naturligt for dig at tage ansvar (også for meget).
 • Du ved, det ikke hjælper dig at hænge fast i offerrollen.
 • Du er helt klar over, at du er i gang med at overforbruge dig selv.
 • Du er nået dertil, at du ved, det er nu, du skal skabe forandring, hvis du skal blive ved med at holde til alt det, du står i.
 • Du er klar over, at du ikke kommer i mål alene, men har brug for støtte til at skabe et lettere liv for dig selv.
 • Du ved, at dit liv er dit ansvar, og at kommunen eller andre ikke kommer og redder dig.
 • Du forstår, at du ikke kan vente på, at dit barn (måske) får det bedre, så du kan få det godt.
 • Du forstår værdien af at få hjælp og støtte af en, der lever med de samme udfordringer som dig, og som har gået hele vejen selv.

Derfor kan jeg hjælpe dig

Jeg er selv mor til en ung mand med en udfordrende diagnose. Derfor ved jeg alt om, hvor krævende det er at have et barn, som er anderledes og har brug for meget hjælp og støtte. Fordi jeg har gået hele vejen selv, ved jeg præcis, hvad der skal til for at få et lettere liv som mor til et barn med særlige behov.

Hvor meget skal du investere?

Hvis du virkelig mener, at du ønsker at skabe dig et liv, hvor du står stærkt trods alle dine udfordringer som mor til et barn med diagnoser og særlige behov, så ved jeg, at det er muligt for dig.

For jeg har selv gjort det - og set det ske hos så mange af mine kunder.

Hvis du altså er villig til at arbejde med dig selv og bruge det, du lærer. For det kræver det. Til gengæld vil du resten af livet takke dig selv for, at du investerede i dig selv, dit barn, din familie – ja i dit liv.

Din investering i dit nye og langt lettere liv med ro og overskud fremfor kamp og bekymring kan du betale i:

5 rater á 3.900 kr.

Vælger du at betale hele forløbet på én gang, får du en besparelse på 1000 kr. Pris i alt 18.500 kr.

Hvis du tvivler, så tænk lige over det her:

 • Hvad vil det være værd for dig at få et liv, hvor følelsen af kamp og endeløse, drænende bekymringer er et overstået kapitel?
 • Et liv, hvor du i stedet har en hverdag med indre ro, overskud og trivsel.
 • Hvor du selv har det godt og er den absolut bedste hjælper for dit barn.
 • Og hvor du føler overskud og ro til at være meget mere mor på den dejlige måde.
 • Et liv, hvor du aldrig mere behøver at føle dig afmagtsfuld og presset til kanten.
 • Og hvor du kan smide din slidte kampuniform.
 • Hvad vil det alt sammen være værd for dig?

2020 by heart | Anette Kjærgaard | CVR 31216060 | Persondatapolitik | Vilkår og betingelser | Data på denne side