ANN FOG MOGENSEN

Ann orkede heller ikke, men nu har hun fået sit liv tilbage

"Jeg troede ikke, at der fandtes sådan en skræddersyet pakke skabt af en, der havde prøvet det hele selv. Det gav mig troen på, at det ville virke.

For når Anette kunne nå dertil, hvor hun er i dag med en historie, der er tungere end min, så måtte det også være muligt for mig. Det gav håb og tro at se, hun har formået at komme ud på den anden side og oven i købet have overskud til at hjælpe andre.

Jeg har det bedre og lettere
Før mentorforløbet drømte jeg om at blive reddet, så jeg kunne trække vejret igen og komme op af det hul, jeg var landet i.

Der var flere og flere dage, hvor jeg følte, jeg ikke kunne længere og bare havde lyst til at smide håndklædet i ringen. Den følelse er helt væk i dag.

Min accept af min livssituation er større, og jeg har værktøjer til at være i det
For mig har det at lære at slippe mange af bekymringerne været afgørende, fordi de var ved at æde mig op før i tiden.

Før tog det også meget af min energi og påvirkede hele familien, når jeg lod mig smitte af min søns humør. Hvis han havde det dårligt, fik jeg det også dårligt. Sådan er det heldigvis ikke mere.

Jeg har fået mit liv tilbage
I dag tror jeg på, at jeg også er vigtig. Så nu laver jeg ting kun for mig, fordi jeg ved, det er afgørende for, at jeg kan være der for min søn.

Jeg tror, mit liv var kørt helt af sporet, hvis jeg ikke havde gjort noget. Vi har fået hele familien på rette spor igen.

Hvad er alternativet
At forløbet varer i fem måneder gør, at du virkelig får arbejdet med tingene, så der kommer reel forandring. Og du har brug for hjælp til at holde fast i dine forandringer. Derfor er det guld værd at have en mentor.

Og nej, du orker ikke, men hvad er alternativet …”

2020 by heart | Anette Kjærgaard | CVR 31216060 | Persondatapolitik | Vilkår og betingelser | Data på denne side