Sådan behandler jeg dine persondata
(persondatapolitik for by heart v/Anette Kjærgaard)

GDPR og Databeskyttelsesloven sikrer dig en række rettigheder og bedre kontrol med, hvad virksomheder registrerer om dig. Derfor har du krav på at få oplysninger om registrering af dine persondata og de rettigheder, som reglerne giver dig.

Når du indleder et samarbejde med by heart eller tilmelder dig by hearts nyhedsbrev, giver du tilladelse til, at jeg må indhente og gemme følgende oplysninger: dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Oplysningerne bliver brugt til identifikation, udsendelse af nyhedsbrev, kommunikation i forbindelse med forløb, kundeservice samt ved fakturering.

Der er udelukkende tale om oplysninger om dig, som du selv afgiver.

Det er nødvendigt for by heart at ligge inde med oplysningerne, for at jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i, min legitime interesse i at markedsføre mine ydelser – samt for at jeg kan overholde retlige forpligtelser for eksempel i henhold til bogføringsloven.

I forbindelse med afklarende samtaler og mentorforløb gemmes de oplysninger om dig, som er relevante for det videre forløb.

Når dit samarbejde med by heart er slut, slettes alle data om dig. Undtaget er oplysninger, som er omfattet af lovbestemt opbevaringspligt f.eks. i forbindelse med regnskaber mv. Disse data slettes, når opbevaringspligten udløber.

Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, bliver dine persondata, som er relevante for udsendelse af nyhedsbrevet, først slettet, når du selv framelder dig nyhedsbrevet.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvad by heart har registreret om dig, ligesom du til enhver tid kan få oplysninger om dig rettet eller slettet.

Det gør du ved at henvende dig til:

by heart v/Anette Kjærgaard

Tornhøjvej 63
8260 Viby J
28119004
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

by heart kan under følgende omstændigheder videregive dine personoplysninger, da der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er by hearts garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger:

  • Stripe til betaling af ydelser.

  • Simplero til håndtering af levering af forløb samt af mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve - samt til håndtering af køb.

Du kan være tryg ved, at dine persondata opbevares sikkert og beskyttes mod uautoriseret adgang og misbrug.

 De oplysninger, by heart har om dig, bliver aldrig videregivet til andre.

Hvis du ønsker at klage over by hearts behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28 5., 1300 København, tlf. 33193200, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Den ansvarlige for dine persondata er Anette Kjærgaard.

2020 by heart | Anette Kjærgaard | CVR 31216060 | Persondatapolitik | Vilkår og betingelser | Data på denne side